favicon

Leer je eigen website maken

1-op-1 WordPress bootcamp

Tijdelijk gratis (twv €499)

In deze opleiding ontwikkel en ontwerp je in korte tijd je eigen WordPress website. Hiervoor worden er twee dagen ingepland om samen met jou de nodige stappen te zetten. Na deze opleiding ben je volledig zelf in staat om de inhoud van jouw website aan te passen. Neem je de hosting bij ons, dan blijf je onbeperkt ondersteuning krijgen als je in de toekomst hulp nodig hebt.

[contact-form-7 id=”378″ title=”bootcamp”]

Wees snel! er zijn nog slechts 5 plaatsen vrij.

Deze onderwerpen worden behandeld:

Het WordPress platform maakt gebruik van thema’s. Kies zelf het thema dat het meest aansluit bij jouw huisstijl.

Zoals je op een smartphone gebruik maakt van apps, kan je bij WordPress gebruik maken van plugins. Deze zorgen voor specifieke extra functionaliteit. Denk bvb aan een contactformulier, een webshop, …

Door te werken met een pagina editor, wordt het een stuk eenvoudiger om de lay-out van de pagina’s aan te passen. Daarnaast stimuleert dit de creativiteit, waardoor je een heel leuke website krijgt als eindresultaat.

Indien gewenst, wordt ook het webshopgedeelte toegelicht. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het WooCommerce platform. Dit in combinatie met de nodige tips & tricks rond internet marketing, online betalingen, …

Elke website maakt gebruik van een menustructuur, eventueel met submenu’s. Leer hoe je deze zelf kan aanpassen. Hierdoor wordt de website overzichtelijker voor zowel de bezoekers als voor Google.

De basis van een goede zoekmachine optimalisatie wordt uitgelegd, zodat je te weten komt wat de belangrijkste stappen zijn om hoger in de zoekresultaten terecht te komen.

Veel gestelde vragen

[WPSM_AC id=419]

Enkele van onze Google reviews:

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe website: livinghistory.be! Frederik van Fris Webdesign wist onmiddellijk waar ik naartoe wilde met de website en de communicatie verliep zeer vlot en duidelijk. Als je nog zoekt naar een goede webdesigner: look no further! Hier ben je aan het goede adres. Persoonlijke en professionele service dichtbij huis ????????????????????????

stefanscham Stefan Schamp
livinghistory.be

Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!

Fitness Specialist Logo Raf Joosen
fitnessspecialist.be webdesign

Zin om zelf jouw website te leren maken?

Deze aanbieding is maar beperkt geldig, eens alle plaatsen ingenomen zijn, kan je niet meer gratis deelnemen. Heb je eerst nog vragen hierover? Bel dan gerust op +32 495 600 329 voor een vrijblijvend gesprek.

[contact-form-7 id=”378″ title=”bootcamp”]

Toch liever de website door ons laten maken? Geen probleem, bel ons dan gerust even op +32 495 600329!