Klanten vertellen.

Lees de beoordelingen van onze klanten

main bg4

Het was een bijzonder leerrijke ervaring om samen met Fris Webdesign een website te bouwen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zelf zou kunnen maar met de hulp van Frederik was het een haalbare kaart. Nu weet ik ook perfect hoe de website in elkaar zit en opgebouwd is. Een aanrader voor iedereen!👌

Katrien Elias

Katrien Elias
Absoluut VZW

“Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!”

Raf Over Ons Homepage

Raf Joosen
Fitness Specialist

“Ik ben super tevreden met mijn nieuwe website: livinghistory.be! Frederik van Fris Webdesign wist onmiddellijk waar ik naartoe wilde met de website en de communicatie verliep zeer vlot en duidelijk. Als je nog zoekt naar een goede webdesigner: look no further! Hier ben je aan het goede adres. Persoonlijke en professionele service dichtbij huis”

Stefan Schamp Living History

Stefan Schamp
Living History

“Nu we een tweede maal geconfronteerd worden met een sluiting van de horeca, en we ons terug volledig moeten richten op afhaling van gerechten, is de mogelijkheid om online te bestellen een grote hulp. Fris Webdesign heeft ons daarbij goed geholpen. Wij waarderen de vlugge en correcte service .”
logo_elvira

Sven Bogaert
Restaurant Elvira

“We hadden reeds een bestelsysteem, maar onze webshop was dringend toe aan een grondige opfrisbeurt. Zeer tevreden van de klantencommunicatie met Fris Webdesign. Alle afspraken werden correct nageleefd. Er werd actief mee gedacht om van Compaan een online successverhaal te maken.”

compaan

Nicolas Vanderbist
Compaan Seniorentablets

“Tijdens de Corona crisis hadden we het niet gemakkelijk. Gelukkig leerden we Fris Webdesign kennen en hadden we op zeer korte termijn een online bestelsysteem. Nu kunnen de mensen online bestellen, betalen en heel snel en veilig de bestelling ophalen op het door hen gekozen tijdstip.”

logo croissy

Laurens Keynen
Croissy Mechelen

Top bedrijf voor een betaalbare website en iemand die je website ook opvolgt. Mijn nieuwe website werkt nu al beter op een maand tijd dan mijn oude op 2 jaar dat zegt genoeg denk ik.

Mobile-Fixit-Logo

Wim Moens
MobileFixIt

Fantastische website ontwikkeld op heel korte tijd. Volledige transparantie qua kosten. Een topper!!!

Stefanie Souplicious

Stefanie Van Hoorde
Souplicious

Profesioneel webdesigner. Echte aanrader 👍👌

Pajot Cbike

Claude Havaux
Pajot Cbike

Al deze reviews kan je verifiëren op Google en Facebook.