Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Klanten vertellen.

Lees de beoordelingen van onze klanten

main bg4
Carolien Tamarin

Carolien Temmerman
Tamarin

Het was een bijzonder leerrijke ervaring om samen met Fris Webdesign een website te bouwen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zelf zou kunnen maar met de hulp van Frederik was het een haalbare kaart. Nu weet ik ook perfect hoe de website in elkaar zit en opgebouwd is. Een aanrader voor iedereen!👌

Katrien Elias

Katrien Elias
Absoluut VZW

“Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!”

Raf Over Ons Homepage

Raf Joosen
Fitness Specialist

Het was een bijzonder leerrijke ervaring om samen met Fris Webdesign een website te bouwen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zelf zou kunnen maar met de hulp van Frederik was het een haalbare kaart. Nu weet ik ook perfect hoe de website in elkaar zit en opgebouwd is. Een aanrader voor iedereen!👌

Katrien Elias

Katrien Elias
Absoluut VZW

“Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!”

Raf Over Ons Homepage

Raf Joosen
Fitness Specialist

“Ik ben super tevreden met mijn nieuwe website: livinghistory.be! Frederik van Fris Webdesign wist onmiddellijk waar ik naartoe wilde met de website en de communicatie verliep zeer vlot en duidelijk. Als je nog zoekt naar een goede webdesigner: look no further! Hier ben je aan het goede adres. Persoonlijke en professionele service dichtbij huis”

Stefan Schamp Living History

Stefan Schamp
Living History

“Nu we een tweede maal geconfronteerd worden met een sluiting van de horeca, en we ons terug volledig moeten richten op afhaling van gerechten, is de mogelijkheid om online te bestellen een grote hulp. Fris Webdesign heeft ons daarbij goed geholpen. Wij waarderen de vlugge en correcte service .”
logo_elvira

Sven Bogaert
Restaurant Elvira

“We hadden reeds een bestelsysteem, maar onze webshop was dringend toe aan een grondige opfrisbeurt. Zeer tevreden van de klantencommunicatie met Fris Webdesign. Alle afspraken werden correct nageleefd. Er werd actief mee gedacht om van Compaan een online successverhaal te maken.”

compaan

Nicolas Vanderbist
Compaan Seniorentablets

“Tijdens de Corona crisis hadden we het niet gemakkelijk. Gelukkig leerden we Fris Webdesign kennen en hadden we op zeer korte termijn een online bestelsysteem. Nu kunnen de mensen online bestellen, betalen en heel snel en veilig de bestelling ophalen op het door hen gekozen tijdstip.”

logo croissy

Laurens Keynen
Croissy Mechelen

Top bedrijf voor een betaalbare website en iemand die je website ook opvolgt. Mijn nieuwe website werkt nu al beter op een maand tijd dan mijn oude op 2 jaar dat zegt genoeg denk ik.

Mobile-Fixit-Logo

Wim Moens
MobileFixIt

Fantastische website ontwikkeld op heel korte tijd. Volledige transparantie qua kosten. Een topper!!!

Stefanie Souplicious

Stefanie Van Hoorde
Souplicious

Profesioneel webdesigner. Echte aanrader 👍👌

Pajot Cbike

Claude Havaux
Pajot Cbike

Al deze reviews kan je verifiëren op Google en Facebook.

Gio VddGio Vdd
21:01 25 Jun 24
Ik ben heel tevreden over het werk van Frederik van Fris Webdesign. Hij neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en het resultaat was beter dan verwacht. Zeker een aanrader!
Stefanie Van MechelenStefanie Van Mechelen
08:00 21 May 24
Heb door Frederik mijn website laten ontwerpen en ben er zeer tevreden van. Krijg alleen maar positieve reacties over mijn website. De samenwerking met Frederik verloopt zeer vlot, zeker een aanrader!!!
Layla KassedLayla Kassed
09:05 17 May 24
Ik heb tijdens de online meeting zo veel nuttige info gekregen. Ik raad Fris Webdesign echt aan. Frederik geeft ook zo een vertrouwd gevoel. Het is een echte aanrader! Super bedankt alvast 🙂
Robin De VliegherRobin De Vliegher
07:23 19 Apr 24
De samenwerking met Fris Webdesign was een uiterst positieve ervaring en van in het begin heel aangenaam. Men is steeds heel professioneel, deskundig, vriendelijk, constructief en ook heel behulpzaam bij het aandragen van creatieve oplossingen. Dit alles heeft ook geleid tot een eindproduct waar ik ontzettend blij over ben. En dit allemaal aan heel betaalbare prijzen. Een aanrader!
Gigi Van den BorreGigi Van den Borre
08:00 12 Apr 24
Altijd bereikbaar en steeds de juiste hulp! Bedankt Fris Webdesign.
Bart DeprinsBart Deprins
14:18 20 Mar 24
Alleen maar lof ! Van ontwerp tot online gaan vd website op 10 dagen, incl. automatische offertes. Heel fijn samenwerken, snelle respons, duidelijke info, kortom zeer professioneel. En dit alles aan een scherpe prijs. Een onklopbare prijs / kwaliteitsverhouding !
Onze gloednieuwe website is een feit, en ik kan mijn enthousiasme niet bedwingen! Frederik creëerde een digitale parel: een perfecte samensmelting van onze visie, doelgroep en verhaal. Fris Webdesign is de absolute nummer één als het gaat om creatieve, professionele en gebruiksvriendelijke websites. Frederik, de drijvende kracht achter Fris Webdesign, bruist van creativiteit. Hij denkt met je mee en komt met verfrissende ideeën die jouw website uniek maken en perfect bij je past. Kortom, Fris Webdesign is de perfecte keuze voor iedereen die een website wil die eruit springt!
SaraSara
10:43 05 Feb 24
Wanneer je wenst dat er een professional een blik werpt op je huidige website, dan is Frederik de persoon je nodig hebt. Niet alleen de werkpunten maar ook de goedwerkende zaken worden aangestipt.Geen verdoken verkoopscall, maar een mens-tot-mens gesprek. Bedankt Frederik. Ik beveel je met plezier aan.
Angelique VerhaegheAngelique Verhaeghe
14:09 20 Jan 24
Frederik heeft mijn volledige website vernieuwd. Hij heeft hem mooi, ordelijk en overzichtelijk gemaakt. Klanten worden nu ook sneller en op een mooie informatieve manier doorverwezen naar de winkelpagina.Frederik is een man met veel vakkennis en dat laat zich voelen.Hij werkt enthousiast, gemotiveerd en begeleidt heel goed. De aanpak is persoonlijk en individueel.Ik raad hem ten zeerste aan!
Jane de LimaJane de Lima
15:23 18 Dec 23
Dank je wel frederik voor het realiseren van mijn website! Het ziet er top uit! Ik ben super blij met jouw professionele aanpak, altijd bereikbaar en snel geholpen.
johan Verbekejohan Verbeke
09:04 16 Dec 23
Mooi ontwerp en toffe samenwerking.
Peter HeymansPeter Heymans
10:18 23 Nov 23
De aanpak van Fris Webdesign is 'hands on' en 'één op één'. Frederik houdt zich aan gemaakte afspraken én legt goed uit hoe je zelf als beheerder van je website aan de slag kan gaan. Peter Heymans, Projectcoördinator SAVE bij Ouders Van Verongelukte Kinderen-SAVE vzw
Marc C.Marc C.
09:37 18 Nov 23
Op en top service tot in de kleinste details. Een geweldige uitleg.Een grote chapeau voor Fris Webdesgn - Frederik Boullart
Randy SchultingRandy Schulting
09:08 15 Nov 23
Frederik heeft voor ons een website gemaakt waarbij wij best wel een tijdsdruk hadden. Hij heeft snel kunnen schakelen en een prachtig resultaat geleverd. Het contact met Frederik was erg aangenaam, zowel het kennismakingsgesprek, tussendoor en bij oplevering. Ik zou hem zeker aanbevelen om een website te laten maken!
Kenny WellensKenny Wellens
09:13 06 Sep 23
Frederik heeft mijn website volledig onder handen genomen en alles opnieuw op punt gezet.Topservice!
MobilefixitMobilefixit
16:24 07 Dec 22
Top bedrijf voor een betaalbare website en iemand die je website ook opvolgt. Mijn nieuwe website werkt nu al beter op een maand tijd dan mijn oude op 2 jaar dat zegt genoeg denk ik.
Lies VerscheldenLies Verschelden
08:19 21 Aug 22
Zeer heldere, professionele aanpak/ondersteuning.Volledige online optimalisering van je bedrijf met nodig de begeleiding hieromtrent. Je kan van 0 vertrekken, alle tools worden je aangereikt en ingezet. Sterke aanrader!!
cindy van rompaeycindy van rompaey
08:46 17 Jan 21
zeer vriendelijke, snelle en goede service
Stefan SchampStefan Schamp
15:45 16 Jan 21
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe website: livinghistory.be! Frederik van Fris Webdesign wist onmiddellijk waar ik naartoe wilde met de website en de communicatie verliep zeer vlot en duidelijk. Als je nog zoekt naar een goede webdesigner: look no further! Hier ben je aan het goede adres. Persoonlijke en professionele service dichtbij huis 👍🏻👍🏻👍🏻
Raf JoosenRaf Joosen
19:28 12 Nov 20
Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!
js_loader