Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website?

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website?

Inhoudstabel

Ontwerpkosten

De kosten voor een nieuwe website kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, evenals de functies en functionaliteiten die je wilt. Een basis website, zoals een brochure- of een bedrijfswebsite, kan al vanaf 999 euro gerealiseerd worden. Dit is een goedkoop prijsniveau voor een professionele website die jouw bedrijf of organisatie online kan presenteren.

Een uitgebreide website met meer functies en functionaliteiten, zoals een webshop en een blog, kan vanaf 1999 euro gerealiseerd worden. Deze website is geschikt voor bedrijven die een webshop willen lanceren of een blog willen integreren. Landingspagina’s is een functie die hierin zit om zijn specifieke pagina’s op een website die zijn ontworpen om bezoekers te converteren in leads of klanten. Je kan landingspagina’s opmaken om heel gericht gevonden te worden met combinaties van zoekwoorden. Bijvoorbeeld door een landingspagina te maken voor “Webdesign Overmere”, zal deze landingspagina snel hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Kosten onderhoud

Daarnaast zijn er ook kosten die verbonden zijn aan het onderhouden en updaten van een website, zoals hosting en domeinnaam, updates voor software en beveiliging, en eventuele verdere ontwikkeling en optimalisatie. Dit noemen we actieve hosting bij Fris Webdesign. Actieve hosting is van groot belang voor de veiligheid en de prestaties van jouw website. Actieve hosting voor WordPress websites zorgt ervoor dat de WordPress-omgeving, de plugins en de thema’s up-to-date worden gehouden. Dit is belangrijk omdat updates vaak beveiligingsproblemen oplossen en verbeteringen in prestaties en functionaliteiten bevatten.

Daarnaast wordt de website continu gemonitord, zodat technische problemen binnen de 5 minuten gerapporteerd en verholpen kunnen worden. Dit kan ervoor zorgen dat jouw website sneller opgelost wordt bij eventuele technische problemen en zo jouw website sneller weer online is.

Bij Fris webdesign bieden we onbeperkte support aan om de klant te begeleiden en hiervoor een online sessie in te plannen. Dit is inbegrepen in het maandelijks bedrag van 19 euro voor een basis website of 30 euro voor een uitgebreide website. Dit maakt het gemakkelijker voor klanten om technische problemen op te lossen en te vragen hebben te stellen over hun website. Actieve hosting is een belangrijk onderdeel van de verzorging van een website. Het zorgt voor de veiligheid, prestaties en technische ondersteuning. Bij Fris webdesign bieden we actieve hosting aan voor een redelijk maandelijks bedrag inclusief onbeperkte support.

Opbrengsten

Een website is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsstrategie. Een professionele website kan een bedrijf helpen om zijn doelgroep te bereiken, zijn producten of diensten te presenteren, en conversies te genereren. Hier zijn enkele manieren waarop een website een bedrijf kan helpen:

  1. Online aanwezigheid: Een website is een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Het maakt het mogelijk om professionele aanwezigheid op internet te creëren en zo potentiële klanten te bereiken die op zoek zijn naar producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt.
  2. Leadgeneratie: Een website kan je bedrijf helpen om leads te genereren. Dit kan door middel van contactformulieren, aanmeldingsformulieren, of een webshop waar klanten producten of diensten kunnen kopen.
  3. Klantenbinding: Een website kan het bedrijf helpen om een band op te bouwen met zijn klanten. Dit kan door middel van een blog, social media integratie, of een nieuwsbrief.
  4. Autoriteit opbouwen: Een website kan jouw bedrijf helpen om autoriteit op te bouwen binnen jouw niche. Dit kan door middel van inhoud die relevant is voor de doelgroep en door het delen van kennis en ervaring. Dit kan door middel van een blog en het voorzien van goed gerichte landingspagina’s.
  5. Verhogen van de omzet: Een website kan een bedrijf helpen om zijn omzet te verhogen. Dit kan door middel van een webshop, leadgeneratie, of het verhogen van de bekendheid van het bedrijf.

Een professionele website kan een bedrijf helpen om de online aanwezigheid te versterken, leads te genereren, een band op te bouwen met de klanten, autoriteit op te bouwen binnen zijn niche en de omzet te verhogen. Een website is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsstrategie en kan een bedrijf helpen om zijn doelen te bereiken.

Wil jij ook een website die goed vindbaar is in Google of andere zoekmachines? Maak dan snel een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Geschreven door: