Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

FAQ.

Paper

Een antwoord op elke vraag

main bg4
Paper
Wat is de gemiddelde levertijd voor een website?

Er wordt samen afgesproken wanneer jouw nieuwe website wordt opgenomen in de planning. Meestal kan dit binnen 1 à 2 weken ingepland worden. Indien alle teksten en foto’s tijdig worden aangeleverd en eventuele vragen snel worden beantwoord, dan is de gemiddelde opleveringstermijn 1 week eens er gestart wordt aan het ontwerp.

Bij akkoord van de offerte wordt er een factuur opgemaakt voor 1 jaar hosting. Na betaling van de factuur wordt er volgens de afgesproken planning gestart met het ontwerp van de nieuwe website. Bij oplevering volgt de factuur voor het ontwerp van de website. Deze factuur wordt opgemaakt onder de noemer auteursrechten, waarbij alle rechten aan de klant worden overgedragen. Deze factuur verloopt niet rechtstreeks via Fris Webdesign, maar via Creative Shelter.

Bij een Agency werken steeds meerdere mensen, waarbij er een verloop is van personeel. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde afspraken verloren gaan. Bij Fris Webdesign ben je geen nummer, maar iemand die gekend is bij voornaam. De Single Point of Contact steeds Frederik. Frederik volgt het project op van start tot de oplevering. Ook na de oplevering blijft Frederik de vaste contactpersoon. Voor alle specialiteiten wordt gebruik gemaakt van Approved Partnerships. Dit zijn steeds zelfstandigen die, net zoals Frederik, enkel voor zichzelf werken. Deze partners zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben telkens maar 1 focus. Bekijk hier onze partnerships.

Absoluut! Sterker nog, we moedigen dit zoveel mogelijk aan. We bouwen websites met een heel gebruiksvriendelijke pagina editor (Elementor Pro) waarmee je zelf teksten en afbeeldingen eenvoudig kan toevoegen of aanpassen. In het hosting pakket zit onbeperkt begeleiding inbegrepen, zodat je steeds een online afspraak kan vastleggen. En dit zonder meerkost!

Er wordt steeds een eerste ontwerp gemaakt en afgetoetst met jou als klant. Het gebeurt niet veel, maar soms kan het zijn dat je als klant totaal andere verwachtingen hebt. Dan maken we op basis van jouw feedback een totaal niet ontwerp. Dit herhalen we tot je als klant 100% tevreden bent van het eindresultaat.

Indien de website in reeds in WordPress opgemaakt is, dan kan deze zonder problemen overgenomen worden. De verhuis van de website is gratis. Indien de website niet in WordPress is, dan kunnen we een voorstel opmaken om de webstaande website layout over te nemen in een WordPress omgeving. 

Basis onpage SEO is inbegrepen. Elke pagina wordt voorzien van een Meta Title, Meta Description. Afbeeldingen krijgen de nodige descriptions. Afhankelijk van de gemaakte keuze zijn ook enkele Local SEO Landingspagina’s inbegrepen.

Transparantie in de prijzen is één van onze topprioriteiten. Voor een website worden steeds 2 prijzen afgesproken:

  • Ontwerpkost
  • Onderhoudskost

 

Hierin zitten alle kosten inbegrepen voor de vooraf afgesproken functionaliteit van de website. Wanneer je achteraf nieuwe functies bijwenst, kunnen urenpakketten aangekocht worden, waarbij het uurtarief lager wordt naarmate meer uren worden aangekocht.

In de ontwerpfase wordt er met een tijdelijke url gewerkt. Dit zal meestal friswebdesign.be/bedrijfsnaam zijn. Zo kan je als klant de voortgang continu opvolgen en bijsturen wanneer nodig.

Nog andere vragen?

Neem contact op via het contactformulier of boek een afspraak voor een 1-op-1 vrijblijvende online sessie.