Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Hosting & Onderhoud Website

Een website hebben is slechts het halve werk, het goed onderhouden is minstens even belangrijk

main bg4

Wat zijn de kosten voor Website Hosting & Onderhoud?

Afhankelijk van het type website, het aantal pagina’s en de complexiteit zijn er verschillende kosten verbonden aan het onderhoud van de website. In vergelijking met agencies zijn de kosten bij Fris Webdesign een heel stuk lager. Ben je benieuwd hoeveel je kan besparen? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt binnen de 24u een offerte voor de hosting en het onderhoud van jouw website.

Website onderhoud

Hosting

Om jouw website online weer te geven, heb je ergens een stukje ruimte nodig op internet waarop jouw website wordt gezet. Hierin zitten veel verschillen qua configuratie en bijgevolg ook veel verschillen in snelheid. Fris Webdesign werkt enkel met snelle SSD hosting, waarbij elke website over cache geheugen beschikt zodat alle websites snel worden ingeladen.
 

Dagelijks Nemen van Backups

Je kan met een gerust hart aanpassingen doen op jouw website. Er zijn verschillende lagen van backups voorzien. Zo heb je versiebeheer, waarbij elke aanpassing wordt opgeslagen. Maak je een foutje, dan kan je met een paar kliks de versie van een bepaald tijdstip terug plaatsen.

Daarnaast is er de dagelijkse backup. Loopt het totaal mis, dan zetten we binnen enkele minuten de backup van de dag voordien terug. Zonder een recente backup zou je alles kunnen verliezen. Daarom is het cruciaal om dagelijks backups te maken van je website. Zo kun je altijd terugkeren naar een eerdere versie als er iets misgaat.

Monitoren van de Website

Altijd een oogje in het zeil houden
Niets is erger dan erachter komen dat je website offline is gegaan en je het pas uren of dagen later merkt. We monitoren de website continu. Van zodra de website offline zou gaan, krijgen binnen enkele minuten een melding en ondernemen we onmiddellijk actie om het probleem op te lossen.

Up-to-date Houden van WordPress Plugins en Thema’s

Veiligheid en functionaliteit eerst
Verouderde plugins en thema’s kunnen beveiligingsrisico’s vormen en de functionaliteit van je website beïnvloeden. Regelmatige updates zorgen ervoor dat alles soepel en veilig blijft draaien. Daarnaast zorgen updates voor nieuwe functionaliteiten die bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de nieuwste aanpassingen gebeuren om goed gevonden te worden in de zoekmachines.

Onbeperkte Ondersteuning

Hulp wanneer je het nodig hebt
Bij Fris Webdesign stellen we de klanten in staat om zelf teksten, foto’s en andere inhoud eenvoudig aan te passen. Krijg je iets niet voor elkaar? Geen probleem, leg dan een afspraak vast en je krijgt de uitleg in een 1-op1 online sessie. 

Up-to-date Houden van de Hosting Server en PHP Versie

Achter de schermen optimalisatie
Het is niet alleen de website zelf die up-to-date moet blijven. Ook de hosting server en de PHP versie moeten regelmatig worden bijgewerkt voor optimale prestaties en beveiliging.

 

Klant Inlichten over Nieuwe Technologieën en Mogelijkheden

Blijf op de hoogte van de laatste trends
De digitale wereld is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om klanten te informeren over nieuwe technologieën en mogelijkheden die hun website kunnen verbeteren.

 

En Meer…

Alles wat je nodig hebt voor een gezonde website
Van het regelmatig controleren van de laadsnelheid tot het verwijderen van ongebruikte media, er zijn tal van andere dingen die bijdragen aan een goed onderhouden website.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten van website-onderhoud, zorgen we ervoor dat je site altijd in topconditie is.