Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Ons Team.

Voor elke specialiteit een talent

main bg4

Frederik Boullart

Webdesigner / Manager

Ik ben Frederik Boullart en ik wil me even kort voorstellen. In 2012 begon ik met het bouwen van websites toen ik nog zaakvoerder was van een computerwinkel. Omdat we toen ook diensten aan bedrijven leverden, kregen we al snel de vraag of we ook websites konden maken. Dat bracht me ertoe me te verdiepen in de wereld van WordPress.

In die tijd ging het simpelweg om het downloaden van een template en een beetje aanpassen, zonder veel maatwerk. Maar dat is inmiddels flink veranderd. Nu ontwikkel ik volledig op maat gemaakte websites met zelfgemaakte thema’s, waarbij elke gewenste aanpassing mogelijk is.

In 2019 heb ik besloten om de computerzaak te verkopen en me volledig te richten op webdesign. In het begin deed ik dat alleen als bijberoep naast een 4/5de baan. Maar sinds juni 2023 heb ik de sprong gewaagd en ben ik fulltime zelfstandige geworden. Het is een spannende reis, en ik geniet ervan om steeds weer nieuwe en unieke websites te maken.

Een website is slechts een puzzelstuk van het volledige marketingplaatje. Aangezien het onmogelijk is om elk onderdeel 100% te beheersen, ben ik op zoek gegaan naar waardevolle partnerships, waarbij ik voor elke specialiteit het perfecte talent heb gevonden.

Frederik Webdesigner Manager

Missie van Fris Webdesign

Met Fris Webdesign zorg ik voor een heel persoonlijke, betaalbare en resultaatgerichte aanpak.

Fris webdesign combineert de voordelen van een eenmanszaak met de voordelen van een agency. Doordat ik solo-ondernemer ben, heb ik niet de hoge kostenstructuur (huren kantoorruimte, hoge personeelskost). Dit drukt de prijs en zorgt ervoor dat je altijd zeker bent dat ik het enige aanspreekpunt ben en volledig op de hoogte ben van jouw business, noden en wensen.

Dankzij partnerships met andere partijen, kan ik alle diensten aanbieden zoals een agency, soms zelfs met nog meer expertise! Denk maar aan online marketing, grafisch ontwerp, copywriting, fotografie, …

Bij Fris Webdesign staat persoonlijke begeleiding van de klant centraal. Er wordt niet enkel een website afgeleverd, maar er wordt daarnaast een samenwerking opgestart waarbij jij als klant zelf de touwtjes in handen blijft hebben. Na een (online) meeting, wordt er een eerste voorontwerp gemaakt. Dit wordt gebruikt als basis tot het gewenste resultaat bereikt is. Hierna volgt een eerste basis opleiding, waarna je als klant zelf de belangrijkste aanpassingen kan doen aan jouw eigen website. Vervolgens worden er onbeperkt (online) meetings georganiseerd zodat je als klant de nodige wijzigingen ook in de toekomst kan aanbrengen, met de nodige ondersteuning. Deze ondersteuning zit inbegrepen in het bedrag van de hosting, zodat er geen onverwachte kosten boven komen!

Geef je liever de touwtjes uit handen, geen enkel probleem. Ook dat is een mogelijkheid.

Wil je lokaal scoren in de zoekresultaten met <bedrijfsactiviteit> <gemeente>, bijvoorbeeld “Schilder Lokeren”? Hiervoor heb ik het concept van de SEO Landingspagina’s uitgewerkt. Dankzij landingspagina’s die speciaal ontworpen werden om lokaal gevonden te worden, zorg ik ervoor dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt te staan wanneer naar jouw branche gezocht wordt in een bepaalde regio. De teksten worden dankzij artificiële intelligentie opgemaakt, waardoor je per gemeente een unieke tekst krijgt op jouw website. Ik maak gebruik van een unieke manier om deze pagina’s snel te laten indexeren door de zoekmachines. De eerste resultaten beginnen al zichtbaar te worden binnen de 48 uren.

👉Neem contact op en krijg een gratis demo hiervan.

Kort samengevat:

  1. Betaalbaar Webdesign: We begrijpen dat budgetten vaak beperkt zijn, vooral voor kleine en startende ondernemers. Daarom bieden we betaalbare tarieven en verschillende formules aan, zodat er voor iedereen een oplossing mogelijk is. Een professionele website hoeft geen fortuin te kosten.

  2. Persoonlijke aanpak en begeleiding: Jouw bedrijf is uniek, en dat begrijpen we. We bieden persoonlijke begeleiding en onbeperkte ondersteuning, zodat je zelf eenvoudig alle pagina’s, teksten en foto’s kan aanpassen naar wens. We staan naast je, elke stap van de weg, om te zorgen dat je website echt van jou is.

  3. Scoren in de zoekresultaten: Een mooie website is geweldig, maar wat als niemand deze kan vindent? We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat je website scoort in de zoekresultaten. Met slimme trucjes en beproefde technieken, helpen we je om op pagina 1 van de zoekresultaten te belanden, zelfs als je denkt dat dit alleen voor de grote spelers is.

  4. Partnerships & Specialiteiten: We geloven in de kracht van samenwerking. Bij Fris Webdesign werken we nauw samen met diverse partners, elk met hun eigen specialiteit. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, marketingstrategie of technische ondersteuning, onze partners zijn experts in hun vakgebied. 

Partnerships

Sofie De Moor Copywriter

Sofie De Moor

Copywriter

Copywriter en kameleon. Sofie werkt op zelfstandige basis samen met Fris Webdesign om de teksten op jouw website naar een hoger niveau te tillen. Duidelijk, vindbaar èn overtuigend. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid schrijft Sofie jouw verhaal, met jouw woorden (het wordt geen leeg verkooppraatje, beloofd). Opgeleid als ingenieur, ervaren in business development, moeder, muzikant en multi-sport enthousiasteling.

Koen Dhollander Fotograaf

Koen Dhollander

Fotograaf

Fotograaf Koen Dhollander werd gevormd door zijn werk als persfotograaf voor Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Door jarenlang voor beide kranten te werken kreeg Koen steeds meer passie en ervaring in projectmatig fotograferen.
Zijn eerste boek Hoog Boven Antwerpen was meteen een succes. Later volgden Ballet in Antwerpen, Bekend Antwerpen en Chefs in Antwerpen. Koen werkt graag projectmatig en leeft zich volledig in in de wereld waar hij gaat fotograferen.
Koen brengt graag je bedrijf, kantoor, personeel, zelfs je bedrijfsevent in beeld en kan ook voor je persfoto’s zorgen.

Cédric Boussauw Grafisch Designer

Cédric Boussauw

Grafisch Ontwerper

Ontmoet Cédric: een jonge go-getter die niet alleen te gekke springkastelen ontwerpt, maar ook zijn grafische skills inzet. Die liefde begon al op z’n 17e en heeft sindsdien geleid tot toffe visuele verhalen. En alsof dat nog niet genoeg is, werkt hij ook als grafisch ontwerper in bijberoep. Buiten z’n werk is hij een fitnessfanaat en foodie in één – een grappige combo, toch? Ook heeft hij een neusje voor mode en is hij een groot voetbalfan.

Fris Google Man

Google Man

Google Ads Specialist

We werken al een tijdje samen met onze Google Man. Hij werkt momenteel fulltime voor Google, waardoor we zijn identiteit niet op de website vermelden. Doordat hij als werknemer van Google continu alle opleidingen rechtstreeks bij de bron ontvangt, is hij de perfecte man om jouw Google Ads campagnes op te zetten en op te volgen.

Kleurexpert Jeannette Hanenburg

Jeannette Hanenburg

Consultent Kleur en Design

Jeannette is een expert in kleurontwerp en helpt je de juiste kleurkeuzes te maken voor je website.

Elke kleur, en combinatie van kleuren, vertellen een ander verhaal en met haar aanpak zal je website een weerspiegeling zijn van waar jij met je bedrijf voor staat. 

Jeannette werkt al 20 jaar met kleur en één van haar kernwaardes is, een leven lang leren. Ze vliegt dan ook met veel plezier de wereld rond naar congressen om de laatste wetenschappelijke research-onderzoeken over kleur op te volgen en die te vertalen naar de praktijk, zowel in adviezen als in de opleiding Colour Design.

Julian de Koning AI Specialist

Julian de Koning

Specialist AI-Integraties

Julian is gespecialiseerd in het ontwikkelen van AI chatbots en AI-integraties die bedrijfsprocessen versnellen.

Deze chatbots simuleren menselijke interactie, waardoor ze klantenserviceprocessen efficiënter maken en respons op klantvragen versnellen.

De AI-integraties die Julian biedt, zijn gericht op het stroomlijnen van operationele workflows, waardoor bedrijven sneller en efficiënter kunnen werken.

Door deze samenwerking zijn we in staat om onze klanten geavanceerde automatiseringsoplossingen te bieden die hun online klantenervaring verbeteren en hun bedrijfsvoering optimaliseren.

Samenwerken met Fris Webdesign?

Ook interesse in een partnership? Onderstaande functies staan nog open

Openstaande functies

Ben jij het talent op gebied van code schrijven, met de nodige ervaring in het koppelen van systemen, maken van WordPress plugins?

Voor elke regio binnen België, zijn we op zoek naar een fotograaf met de nodige ervaring en talent.

Heeft Facebook en Instagram marketing geen geheimen meer voor jou. Bedenk jij mee een converterende campagne?

Krijg jij energie om mensen te commercieel overtuigen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. We werken samen een script uit en je krijgt commissie per conversie!

Boek een afspraak