TEAM

Frederik
Manager

Sofie
Copywriter

Koen
Fotograaf

Jij?
We zoeken nog een Facebook/Intsagram Specialist, een grafisch ontwerper en een programmeur.

Frederik Boullart
Manager

Ik richtte Fris Webdesign op  toen ik nog zaakvoerder was van een bekende computerwinkel in Lokeren. In 2019 werd de zaak verkocht en zette ik het gedeelte Webdesign en online marketing verder. Door mijn bijna 20 jaar ervaring ken ik als geen ander de noden van een zelfstandige. Deze weet ik perfect te vertalen naar een perfect website ontwerp, waarbij de website niet enkel dienst doet als een mooi visitekaartje, maar ook als dé tool om nieuwe klanten aan te trekken. Hiervoor gebruik ik de perfecte mix van mijn technische, creatieve en commerciële skills.

Koen Dhollander
Fotograaf

Fotograaf Koen Dhollander werd gevormd door zijn werk als persfotograaf voor Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Door jarenlang voor beide kranten te werken kreeg Koen steeds meer passie en ervaring in projectmatig fotograferen.
Zijn eerste boek Hoog Boven Antwerpen was meteen een succes. Later volgden Ballet in Antwerpen, Bekend Antwerpen en Chefs in Antwerpen. Koen werkt graag projectmatig en leeft zich volledig in in de wereld waar hij gaat fotograferen.
Koen brengt graag je bedrijf, kantoor, personeel, zelfs je bedrijfsevent in beeld en kan ook voor je persfoto’s zorgen.

Fotograaf regio Antwerpen
Copywriter

Sofie De Moor
Copywriter

Copywriter en kameleon. Sofie werkt op zelfstandige basis samen met Fris Webdesign om de teksten op jouw website naar een hoger niveau te tillen. Duidelijk, vindbaar èn overtuigend. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid schrijft Sofie jouw verhaal, met jouw woorden (het wordt geen leeg verkooppraatje, beloofd). Opgeleid als ingenieur, ervaren in business development, moeder, muzikant en multi-sport enthousiasteling.

Plan een vrijblijvend gesprek in