Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

OpenAI’s Updates Dev Day – GPT-4 Turbo

Update ChatGPT 4-Turbo

Inhoudstabel

Introductie van GPT-4 Turbo

Tijdens hun spraakmakende eerste Dev Day heeft OpenAI de wereld kennis laten maken met GPT-4 Turbo. Dit geavanceerde AI-model is een gamechanger die de manier waarop we met technologie omgaan zal transformeren. Met ondersteuning tot 128.000 tokens (1 token is gemiddeld 4 karakters), biedt GPT-4 Turbo een ongekend contextueel begrip, essentieel voor complexe taken en het verwerken van grote hoeveelheden informatie, zoals het samenvatten van complete boeken. Dit wilt zeggen dat er 4x meer data kan verwerkt worden den in de vorige versie.

Update ChatGPT 4-Turbo
Bekijk de samenvatting van Open AI’s Dev Day op YouTube

Update van de kennisdatabank tot april 2023

GPT-4 Turbo brengt de kennis van de AI-wereld up-to-date tot april 2023, waardoor gebruikers toegang hebben tot de meest recente informatie. Deze kennisupgrade maakt GPT-4 Turbo tot een krachtig hulpmiddel voor gebruikers die op zoek zijn naar accurate en actuele gegevens, een belofte van OpenAI om nooit meer achterop te raken.

Revolutionaire Text-to-Speech Modellen

OpenAI’s nieuwe text-to-speech model tilt natuurlijk klinkende spraaksynthese naar een hoger niveau. Met zes verschillende stemopties kunnen gebruikers genieten van ongelofelijk natuurlijk klinkende audio die uit tekst wordt gegenereerd, een stap vooruit in het creëren van meer menselijke en interactieve AI-ervaringen. De stemopties zijn in principe enkel nog maar beschikbaar in het Engels, maar je kan er toch een Nederlandse conversatie mee voeren. De stem zal dan een licht Engelstalig dialect hebben.

Op Maat Gemaakte Modellen: Een Nieuw Tijdperk van Personalisatie

Het nieuwe ‘Custom Models’ programma stelt bedrijven in staat om nauw samen te werken met OpenAI’s onderzoekers om speciale modellen te creëren die perfect zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor gepersonaliseerde AI-assistenten en toepassingen die naadloos integreren met de unieke eisen van elke organisatie.

Meer Kracht voor minder budget.

OpenAI heeft de tokens per minuut voor bestaande GPT-4 gebruikers verdubbeld en biedt nu ook de mogelijkheid om direct in hun API-accountinstellingen wijzigingen aan te vragen voor rate limits en quota’s. Dit maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om meer te doen met minder, en stimuleert innovatie en creativiteit.

GPT-4 Turbo is niet alleen krachtiger, maar ook aanzienlijk goedkoper dan zijn voorgangers. Met lagere kosten voor prompt- en completion-tokens, wordt AI-technologie toegankelijker en economisch voordeliger voor een breder publiek.

Bescherming van Intellectueel Eigendom: Copyright Shield

Met het nieuw geïntroduceerde Copyright Shield belooft OpenAI zijn klanten te verdedigen tegen auteursrechtclaims en de daarmee gepaard gaande kosten op zich te nemen. Dit is een belangrijke stap in het beschermen van de belangen van gebruikers en ontwikkelaars in het steeds veranderende landschap van digitale creatie.

Creëer Je Eigen GPT en publiceer deze in de Marktplaats

Met GPT-Agents, afgekort GPTs,  kunnen gebruikers hun eigen versie van ChatGPT bouwen voor bijna elk doel. Dit biedt uitgebreide instructies, kennis en acties, waarmee de grenzen van personalisatie en functionaliteit worden verlegd.

OpenAI is van plan de GPT Store te lanceren, een marktplaats waar gebruikers hun GPTs kunnen vermelden en de beste en populairste GPTs kunnen uitlichten. Dit alles binnen de grenzen van OpenAI’s beleid, wat een nieuwe horizon van samenwerking en innovatie opent.

Bron: Open AI

Geschreven door: