Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Local SEO Landingspagina's

Scoor bovenaan de zoekmachines voor lokale zoektermen

main bg4

Dankzij landingspagina’s die speciaal ontworpen werden om lokaal gevonden, zorgen we ervoor dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt te staan wanneer naar jouw branche gezocht wordt in een bepaalde regio. De teksten worden dankzij artificiële intelligentie opgemaakt, waardoor je per gemeente een unieke tekst krijgt op jouw website. 

We koppelen de website rechtstreeks met de API van Google en Bing, zodat nieuwe of gewijzigde pagina’s onmiddellijk worden geïndexeerd. Door de zoekmachines. De eerste resultaten beginnen al zichtbaar te worden binnen de 48 uren.

Hieronder tonen we enkele showcases van klanten. Klik hier even door op de zoekwoordcombinaties en dan zie je zelf in Google wat de resultaten hiervan zijn.

Asbesthome

Voor asbesthome werden 50 landinspagina’s gemaakt op de zoekterm “Asbestattest” + gemeentenaam. 47 van deze landingspagina’s behaalde binnen de 48 uur pagina 1 op de zoekmachines. Dankzij deze optimalisatie ontvangt de klant gemiddeld 10 offerte aanvragen per week, zonder betalende advertenties!

Hieronder enkele voorbeelden:

Ciske's Oils & More

Voor Cindy werden Local SEO Landingspagina’s aangemaakt met onder andere volgende zoekwoordcombinaties:

Fitness Specialist

Fitness Specialist is de grootste fitnesswinkel in Limburg. Dit hebben ze onder andere te danken aan de vele lokale landingspagina’s die werden gemaakt voor de woorden Crosstrainer, loopband, hometrainer, … in combinatie met “kopen” en verschillende gemeentenamen:


“Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!” (Raf Joosen – Fitness Specialist)

Carwash Mustang

Carwash Mustang is by far de meest hoogtechologische volautmatische carwash in Vlaanderen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kan je hier terecht voor een automatische wasbeurt van jouw wagen. 

Voor Marcellino van Carwash Mustang werden landingspagina’s gemaakt voor Carwash in combinatie met de omliggende gemeenten: