Aanpasbare Website

0,00999,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Aanpasbare Website

De websites die we ontwerpen zijn opgemaakt met een gebruiksvriendelijke backoffice. Hierop kan je eenvoudig zelf teksten aanpassen, foto’s wijzigen en indien gewenst nieuwberichten toevoegen.

Webshop

Kies je voor de webshop module, dan krijg je een zeer uitgebreide webshopmodule waarbij je op een snelle manier producten kan toevoegen en wijzigen door een Excel bestand te uploaden.

Onderhoud en hosting

Alle websites worden in combinatie met een zeer betaalbaar onderhoudscontract aangeboden. Dankzij dit contract ben je er zeker van dat je website altijd optimaal blijft werken. Hierin zit niet alleen de domeinnaam en de hosting, maar ook de onbeperkte ondersteuning. Dankzij deze ondersteuning ben je snel zelf in staat alle aanpassingen te doen aan jouw website. Heb je het even stil laten liggen en zit het niet meer vers in jouw geheugen? Geen probleem, je mag ons hiervoor altijd contacteren zonder meerkost. De enige voorwaarde is dat je zelf toekomstige aanpassingen wenst te doen. We leggen met andere woorden uit hoe je zelf een foto, tekst of artikel kan aanpassen. Wens je toch dat wij aanpassingen voor jou op regelmatige basis doen, zonder dat je dit zelf doet? Neem dan contact op voor een afspraak op maat.

Opties

Wens je leuke teksten, foto’s of een nieuw logo? Hiervoor hebben we samenwerkingen met verschillende partners die jou van het nodige voorzien.

Extra informatie

Type website

Basis website, Blog website, Webshop, Website/shop Leasing

features-img

|

FRIS WEBDESIGN?

Waarom zou je kiezen voor Fris Webdesign? Hieronder enkele belangrijke redenen:

| TARIEVEN

Er zijn verschillende formules mogelijk. Kies zelf voor een ontwerpkost + lagere maandelijkse kost of enkel een maandelijkse kost.

WEBSITE

499,-

WEBSHOP

999,-

WEBSHOP2

0,-

PARTNERSHIP

0,-

| PORTFOLIO

Hieronder kan je enkele van de websites en webshops vinden die we reeds hebben ontworpen.

Wat onze klanten zeggen…

| ERVARINGEN

Wat onze klanten zeggen…

“Tijdens de Corona crisis hadden we het niet gemakkelijk. Gelukkig leerden we Fris Webdesign kennen en hadden we op zeer korte termijn een online bestelsysteem. Nu kunnen de mensen online bestellen, betalen en heel snel en veilig de bestelling ophalen op het door hen gekozen tijdstip.”

Webshop Partner Croissy
Broodjeszaak Croissy

Laurens Keynen

“We hadden reeds een bestelsysteem, maar onze webshop was dringend toe aan een grondige opfrisbeurt. Zeer tevreden van de klantencommunicatie met Fris Webdesign. Alle afspraken werden correct nageleefd. Er werd actief mee gedacht om van Compaan een online successverhaal te maken.”

Webshop Partner Compaan
Compaan Seniorentablets

Nicolas Vanderbist

“Nu we een tweede maal geconfronteerd worden met een sluiting van de horeca, en we ons terug volledig moeten richten op afhaling van gerechten, is de mogelijkheid om online te bestellen een grote hulp. Fris Webdesign heeft ons daarbij goed geholpen. Wij waarderen de vlugge en correcte service .”

Logo Restaurant Elvira
Restaurant Elvira

Sven Bogaert

“Alleen maar veel lof over dit bedrijf! Directe aanpak,eerlijke prijs en vooral heel goede service!”

Fitness Specialist Logo Webshop Partner Compaan
Fitness Specialist

Raf Joossen

| CONTACT

Zit je met vragen of wens je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bezorg ons jouw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op!

[contact-form-7 id=”200″ title=”Contact”]