Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Verbeke Cleaning

Johan begint begin 2024 met zijn nieuwe schoonmaakbedrijf en benaderde Fris Webdesign voor een website. Het doel was een frisse, zoekmachinevriendelijke site. Na een kennismakingsgesprek leerde ik Johan hoe hij met behulp van kunstmatige intelligentie een logo kon creëren, wat resulteerde in een ontwerp met levendige kleuren. Dit logo werd de basis voor de website.

Voor de copywriting werd Sofie De Moor ingeschakeld, een vaste partner van Fris Webdesign voor copywriting. Sofie leverde snel de tekst voor de homepagina. De teksten voor de overige pagina’s werden met behulp van kunstmatige intelligentie vervaardigd, gebaseerd op de homepaginatekst. Daarnaast werd A.I. ingezet voor het creëren van afbeeldingen, wat resulteerde in een kostenefficiënte, goed gevulde website.

Johan besloot om lokale SEO-pagina’s voor zijn hele regio te laten maken. Na enkele dagen waren de eerste resultaten zichtbaar: meer dan 50% van deze pagina’s verscheen op de eerste pagina van Google voor de zoekopdracht “schoonmaakbedrijf” plus de namen van gemeenten in zijn regio. De komende periode verwachten we hierin nog meer stijging. Benieuwd welke gemeenten dit zijn? Check dan even het vermelde werkgebied onderaan de homepagina van verbekecleaning.be en check zelf waar de website te vinden is in Google.