Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Microsoft 365 Mail

Paper

Jouw mail, contactpersonen en agenda overal beschikbaar

main bg4
Paper
Planning 1 1

Momenteel bieden we 3 verschillende mailoplossingen aan. Hiervan zijn er 2 gratis en 1 betalende oplossing. De eerste oplossing is gebruik maken van IMAP. Hierbij wordt de webruimte van jouw website gebruikt om de mails op te slaan. Deze oplossing raden we minder aan, aangezien hierbij maar een beperkt aantal mails kan bewaard worden. Daarnaast is het instellen van een IMAP mailbox minder gebruiksvriendelijk.

Een andere kostenbesparende oplossing is het forwarden van de mails naar een bestaand mailadres zoals bijvoorbeeld een Gmail. Het nadeel hierbij is dat je niet kan antwoorden vanuit het mailadres dat aan jouw domeinnaam gekoppeld is.

De oplossing dat we aanbevelen is gebruik maken van de Microsoft 365 mailservers. Hierbij beschik je over 50GB opslagruimte. Niet alleen mails worden gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten, maar ook de contactpersonen, agenda en ingestelde taken. Deze mailbox kan eenvoudig ingesteld worden met enkel het mailadres en bijhorend wachtwoord. Wil je extra beveiliging, dan kan 2 factor authentication toegevoegd worden. Per account kunnen een onbeperkt aantal aliassen en gedeelde mailboxen aangemaakt worden.