Fris Webdesign Logo Doorzichtig SVG

Souplicious

Portfolio

De website van Souplicious.be, ontworpen door Fris Webdesign, is een uitstekend voorbeeld van moderne webdesign- en ontwikkelingspraktijken. De website is gewijd aan het aanbieden van dagelijks vers bereide soepen en broodjes, gemaakt met de beste lokale ingrediënten en een flinke dosis liefde. Stefanie, de bezieler achter Souplicious, bereidt elke soep zorgvuldig met liefde en oog voor detail, waarbij elke bereiding voldoet aan de hoogste normen van uitmuntendheid.

De website maakt gebruik van AI-gegenereerde afbeeldingen. 90% van de afbeeldingen op de website zijn gemaakt door AI, wat een uniek en modern aspect aan de site toevoegt.

De website maakt ook gebruik van Local SEO Landingspagina’s, wat heeft geleid tot een hoge ranking in zoekmachines. Dankzij deze optimalisatie scoort Souplicious.be op verschillende zoekwoorden op pagina 1 in de zoekmachines.

Een ander belangrijk kenmerk van de website is de geoptimaliseerde laadsnelheid. De website is zo ontworpen dat deze snel wordt ingeladen, wat zowel gunstig is voor zoekmachines als voor websitebezoekers.

Souplicious.be biedt ook een klassieke webshopmodule, maar onderscheidt zich door het gebruik van een snelbestelmodule. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker en sneller om hun favoriete soepen en broodjes te bestellen.

Tot slot biedt de website de mogelijkheid voor leveringen en afhalingen op vooraf bepaalde tijdstippen, met een vooraf bepaalde voorbereidingstijd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte klantenservice.