Webdesign in Lokeren

Webdesign Lokeren

Webdesign Lokeren

Voor het maken van een website kan je terecht bij Fris Webdesign uit Overmere. Een goede website is van groot belang voor elk bedrijf dat zich wil profileren op het internet. Een professioneel ontworpen website kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf en zorgen voor een positieve eerste indruk bij potentiële klanten. Fris Webdesign heeft reeds 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele websites die scoren in de zoekmachines en er bovendien nog “Fris” uit zien. Leuk weetje, voor Fris Webdesign was ik, Frederik Boullart, bijna 20 jaar de zaakvoerder van Wallabie Computers te Lokeren. In die periode werden reeds tal van websites door mij in de markt gezet en hierdoor ken ik de noden van de Lokerse klanten als geen ander.

 

Klantentevredenheid

Als zaakvoerder van Fris Webdesign heeft reeds 10 jaar ervaring in het maken van websites. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede website is voor een bedrijf. Klanttevredenheid staat voorop en dat wordt bevestigd door de vele positieve ervaringen van andere klanten. Na het opleveren van de website geef ik persoonlijk aan elke klant een opleiding gegeven, zodat ja als klant in staat bent om eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen, producten en andere zaken aan te passen via een heel gebruiksvriendelijke editor. Hierdoor kan jouw website altijd up-to-date blijven en blijft deze aansluiten bij jouw wensen.

Ontzorging

Fris Webdesign gaat verder dan enkel webdesign en denkt mee over het volledige commerciële traject van de klant. De website wordt continu gemonitord, zodat eventuele problemen snel worden vastgesteld en opgelost. Hierdoor kan je als klant je volledig focuessen op jouw bedrijf en hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van de website. Dankzij de opleiding en continue begeleiding, ben je wel in staat om jouw website volledig onder controle te houden.

Zoekmachineoptimalisatie

SEO LokerenBovendien is Fris Webdesign gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor uw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit kan leiden tot meer bezoekers op uw website en daardoor ook meer klanten voor uw bedrijf. Met de juiste SEO-technieken zorgt Fris Webdesign ervoor dat uw website een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van zoekmachines, waardoor uw bedrijf eenvoudiger gevonden wordt door potentiële klanten.

 
 

Responsive webdesignResponsive Lokeren

Daarnaast is Fris Webdesign ook gespecialiseerd in responsive webdesign. Dit houdt in dat de website automatisch aangepast wordt aan de grootte van het scherm waarop deze wordt bekeken. Of u nu op een desktop, tablet of smartphone bekijkt, de website zal er altijd goed uitzien en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen hun online zoektochten starten op een mobiel apparaat.

Evolutie Webdesign in Lokeren

In Lokeren en omgeving is er de laatste jaren een duidelijke evolutie te zien in webdesign. Websites zijn steeds professioneler en gebruiksvriendelijker geworden. Bedrijven realiseren zich steeds meer hoe belangrijk een goede website is voor hun bedrijf. Fris Webdesign speelt hier perfect op in door gebruik te maken van de laatste technologische trends zoals Artificiële Intelligentie en levert hiermee websites van hoogste kwaliteit.

Technologie inzetten voor jouw website

AI Webdesign LokerenFris webdesign zorgt voor een leuk en fris ontwerp van jouw website, maar een goede website doet meer dan enkel mooi zijn. Een website is een onmisbare tool die voor een instroom van nieuwe klanten zorgt. Hiervoor worden de meest recente technologieën ingezet zoals machine learning en AI. Door deze recente technologieën in te zetten in combinatie met slimme zoekwoordcombinaties, zorgen we ervoor dat jouw website continu nieuwe klanten aantrekt. Jij bent toch ook op deze pagina terecht gekomen? Daaraan zie je dat het werkt!

Wat is de prijs voor een website te laten maken in Lokeren?

De prijs voor het ontwerpen van een website in Lokeren is afhankelijk van de vereisten van de klant. Fris maakt het eenvoudig door slechts 2 verschillende formules aan te bieden. Een basis website heb je reeds voor 999,-. Denk hierbij aan een website met meerdere pagina’s, waarin jouw bedrijf en de bijhorende diensten worden voorgesteld. Wil je extra functionaliteiten zoals een webshop, blog, SEO landingspagina’s, of andere uitbreidingen. Dan kies je voor een uitgebreide website aan 1999,-. Bekijk de tarieven op de homepagina.

Besluit

Kortom, Fris Webdesign biedt een totaalpakket aan voor webdesign in Lokeren en omgeving. Met jarenlange ervaring, een focus op klanttevredenheid en de juiste vaardigheden in SEO en responsive webdesign, is Fris Webdesign de beste keuze voor een professionele en effectieve website voor uw bedrijf. Neem gerust contact op met Fris Webdesign voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Een goed scorende website draagt aan de groei van jouw bedrijf en zorgt voor meer bezoekers naar de website
  • Een goede positie in zoekmachines zorgt ervoor dat uw bedrijf eenvoudiger gevonden wordt door potentiële klanten, waardoor u meer kans heeft op nieuwe klanten.
  • Een professioneel ontworpen website kan bijdragen aan een positieve eerste indruk bij potentiële klanten en kan uw bedrijf daardoor een professionelere uitstraling geven.
  • Een website die goed functioneert op verschillende apparaten, zoals desktop, tablet en smartphone, kan ervoor zorgen dat uw website gemakkelijk toegankelijk is voor elke gebruiker, waardoor u meer bezoekers op uw website trekt.
  • Een goed ontworpen website draagt bij aan een verbeterde gebruikservaring voor de bezoekers, waardoor ze langer op jouw website blijven en meer kans hebben om jouw producten of diensten te kopen.

Dendermonde Gent Berlare Overmere Zele

Plan een vrijblijvend gesprek in

Webdesign Lokeren

Fris Webdesign Lokeren

Loereveldstraat 7A
9290 Overmere

+32 495 600 329