Partnership Formule

Alleen betalen voor een website of webshop wanneer deze opbrengt? 

Partnership

Je bent geen klant, maar een partner. 

Maatwerk

Een oplossing op maat voor elke sector.

Kosten?

Geen initiële kosten, betaal enkel 5% op de gerealiseerde omzet.

Webdesign Partnership Formule

We geloven meer in een partnership, dan in de typische klant-leveranciersrelatie. Daarom hebben we de Webshop Partnership Formule bedacht. Hierbij investeer jij als klant enkel een deel van de inkomsten die je hebt verworven via jouw nieuwe website. We vragen geen initiele investering, maar rekenen 5% van de online gerealiseerde omzet. De eerste 6 maanden wordt deze 5% zelfs integraal geinvesteerd in online marketing. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk bezoekers naar de webshop te krijgen om een aankoop te doen. Op deze manier hoef jij geen grote investering aan te gaan, zonder de zekerheid dat jouw webshop gaat opbrengen.

Wat zit er inbegrepen in deze 5% commissie?

Webdesign Partner

Wat onze partners zeggen..

“Tijdens de Corona crisis hadden we het niet gemakkelijk. Gelukkig leerden we Fris Webdesign kennen en hadden we op zeer korte termijn een online bestelsysteem. Nu kunnen de mensen online bestellen, betalen en heel snel en veilig de bestelling ophalen op het door hen gekozen tijdstip.”

Webshop Partner Croissy
Broodjeszaak Croissy

Mechelen

“We hadden reeds een bestelsysteem, maar onze webshop was dringend toe aan een grondige opfrisbeurt. Zeer tevreden van de klantencommunicatie met Fris Webdesign. Alle afspraken werden correct nageleefd. Er werd actief mee gedacht om van Compaan een online successverhaal te maken.”

Webshop Partner Compaan
Compaan Seniorentablets

Nicolas Vanderbist

Doe vandaag nog uw aanvraag tot Website Partner!

Omdat we liever voor een langdurige partnership gaan, dan een éénmalige verkoop, zijn we op zoek naar commerciële partners die in hun product geloven. Enkel op deze manier kunnen we samen een succes maken van jouw nieuwe webshop. Elke project wordt geëvalueerd vooraleer we van start gaan. Vul onderstaand formulier in en overtuig ons van jouw product en toewijding. Als jouw project goedgekeurd is, gaan we van start.

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contactformulier 1″]

Lid van webdesign-info.be