Webdesign in Overmere

Website laten maken Overmere

Welkom bij Fris Webdesign – professioneel webdesign in Overmere Bent je op zoek naar een professionele website of webshop voor jouw bedrijf in Overmere? Maar weet je niet goed hoe je aan de slag moet of maakt je zich zorgen over het kostenplaatje? Fris Webdesign helpt u graag verder met het opzetten van een betaalbare professionele website of webshop, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Hiervoor worden de nieuwste technologieën ingezet zoals Artificiële Intelligentie en Machine Learning. Door deze recente technieken in te zetten, ben je een stap voor op de concurrentie.

Bij Fris Webdesign kunt je rekenen op een uniek en op maat ontwikkeld webdesign. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om mee te denken in de opmaak van de website, zodat deze volledig aansluit bij uw bedrijf en doelstellingen.

Frederik zorgt ervoor dat jouw website of webshop snel online staat en doet het nodige om jouw nieuwe domeinnaam te registreren of transfereren. Je krijgt bovendien toegang tot een persoonlijke beheermodule, waardoor aanpassingen aan de website of webshop vanaf nu kinderspel zijn. Je krijgt na de oplevering van de nieuwe website of webshop een uitgebreide persoonlijke 1-op-1 opleiding om jouw nieuwe website als een ervaren professional te kunnen beheren.

Bij Fris Webdesign werken we volgens een vast stappenplan, waarbij je in duidelijke stappen een professionele website of webshop krijgt. In de eerste stap maken we kennis met jouw bedrijf en bespreken we jouw digitale dromen en doelstellingen. We geven je advies op basis van onze jarenlange ervaring en stellen een gedetailleerde offerte op. In de tweede stap bekijken we samen of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht er nood zijn aan extra teksten, dan schakelen we een professionele copywriter of helpen jou aan de hand van Artificiële Intelligentie om om jouw webteksten naar een hoger niveau te tillen. In de derde stap starten we met de opmaak van jouww website of webshop en geven we je de mogelijkheid om feedback te geven. In de laatste stap gaat jouw website of webshop online en kunt je aan de slag met het verkrijgen van meer omzet en tevreden klanten.

Onze 4 stappen methode zorgt ervoor dat jouw website snel en efficiënt online komt.

  1. Stap 1: Kennismaking en uitwerking voorstel Tijdens de kennismaking met Frederik bespreken we jouw digitale dromen en geven advies op basis van onze jarenlange ervaring en jouw doelstellingen. Indien gewenst ontvang je een gedetailleerde offerte van jouw project.
  2. Stap 2: Aanlevering content of copywriting We bekijken samen of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Nood aan extra teksten? Dan schakelen we een professionele copywriter in om jouw webteksten naar een hoger niveau te tillen.
  3. Stap 3: Opmaak website/webshop en feedbackrondes Frederik start met het bouwen van jouw website of webshop. Ons op maat ontwikkelde webdesign zorgt ervoor dat jouw website precies de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past. Op basis van jouw feedback werken we samen richting het eindresultaat.
  4. Stap 4: Online Jouw nieuwe website kan online! Nieuwe domeinnaam registreren of bestaande domeinnaam transfereren? Jouw digitale held geeft passend advies. Je krijgt bovendien toegang tot jouw persoonlijke beheermodule, waardoor aanpassingen aan de website vanaf nu kinderspel zijn.

Meer omzet en tevreden klanten? Laten we eraan beginnen! Contacteer ons voor jouw nieuwe, op maat ontwikkelde website, portfolio of online webshop.

 

Plan een vrijblijvend gesprek in

Website laten maken Overmere

Fris Webdesign Overmere

Loereveldstraat 7A
9290 Overmere

+32 495 600 329